thumb

MENTOROPLEIDINGEN

Mentoropleidingen / Terugkomsessies Uniform

Vanuit de zorg om kwalitatieve begeleiding op de werkplek, met het oog op goed opgeleide mensen, wil Uniform mee ondersteunen in deze procesbegeleiding.

Daarom organiseren we 3 halve dagen praktische opleiding voor alle begeleiders die dagelijks met leerlingen op pad gaan, op de werkvloer of vanuit onderwijs.  We werken met gemengde groepen (begeleiders uit de bedrijven/voorzieningen en uit het onderwijs) van maximum 20 deelnemers.  We vertrekken vanuit de kwaliteiten van de begeleiders enerzijds en vanuit de kwetsbare student anderzijds. De klemtoon ligt op de praktische aanpak met oefening van coaching vaardigheden en het gebruik van de documenten van Uniform.   

Uit de evaluaties van de mentoropleidingen blijkt dat heel wat deelnemers uitkijken naar een vervolg.  Vandaar dat wij binnenkort 2 opeenvolgende sessies organiseren, waarbij wij via supervisie willen stilstaan bij je eigen ervaringen.  Deelnemen aan deze terugkomsessies is enkel mogelijk als je al bij Uniform een mentoropleiding volgde.

De sessies gaan door in het Provinciehuis te Hasselt. 

De opleiding is gratis, deelnemers ontvangen een attest van erkende opleiding dat recht geeft op RSZ-vermindering


Data i.v.m.  nieuwe reeksen, najaar 2023 zullen vanaf 1 juni '23 via onze website gecommuniceerd worden, ook inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni. 


Vragen? Stel ze nu
Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info:

x

Evenement verwijderen

Ben je zeker dat je het evenement wilt verwijderen?

x

Evenement beheer

Evenement gegevens aanpassen.

Voeg een datum toe