Wat doen wij?

  1. Sinds de start van Uniform is er voortdurend ingegaan op noden die in het proces aan het licht kwamen. Dit heeft geleid tot nieuwe ontwikkelingen.
    Hierbij een beknopt overzicht.

    Uniforme documenten
    Ontwikkeling van uniforme stage-evaluatiedocumenten voor de 3de graad secundair onderwijs, alsmede voor volwassenenonderwijs met gelijkaardig beroepsprofiel.

Netwerking
Opzetten van netwerking tussen scholen personenzorg, logistiek, hout & bouw, ... netoverschrijdend met terugkoppeling naar het werkveld.

Stagematching, stages thuiszorg:  ontwikkelen van een inschrijvingssysteem voor stagiairs 7de jaar TBZ (thuis-en bejaardenzorg), gezien het tekort aan het aantal stageplaatsen in de thuiszorg in Limburg.  Intussen groeide dit uit tot een samenwerking met VIVO.

Organisatie van studiedagen door en voor onderwijs en werkveld.

Infosessie rond het werken met een uniform evaluatiedocument door en voor onderwijs en werkveld om kwaliteitsvolle stagebegeleiding op elkaar af te stemmen.

Mentoropleidingen
Het werken met een uniform evaluatiedocument bracht een nieuwe nood aan het licht. Het bleek al snel dat enkel een uniform systeem geen garantie biedt voor een kwaliteitsvolle stagebegeleiding.
Daarom werden opleidingen voor mentoren en stagebegeleiders georganiseerd met een maximale afstemming tussen onderwijs en arbeid.

Uniform werkt Provincie-overschrijdend en is een van de projecten binnen het Steunpunt Onderwijs

Vragen? Stel ze nu
Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info:

x

Evenement verwijderen

Ben je zeker dat je het evenement wilt verwijderen?

x

Evenement beheer

Evenement gegevens aanpassen.

Voeg een datum toe